Uitvaartverzorging met passie

Uitvaartverzorging met oog voor detail

Vanaf 1995 werk ik in de uitvaartbranche; sinds 2000 als zelfstandig uitvaartondernemer met Annie Rutten uitvaartbegeleiding. Door me op het platteland te vestigen, werd ik al snel opgenomen in het ons-kent-ons-gevoel.

Uitvaartverzorging met passie

Vanuit de intentie om nabestaanden te begeleiden op een van de meest kwetsbare momenten in hun leven, ben ik in 1995 in de uitvaartbranche gaan werken, sinds 2000 als zelfstandig ondernemer. Inmiddels werk ik met een team van enthousiaste, gemotiveerde vrouwen die mijn passie delen. 

Omdat wij zien wat het met mensen doet om in de thuissituatie afscheid te nemen, besteden wij veel aandacht aan de mogelijkheid om thuis op te baren. Belangrijk daarbij is de verzorging door een van onze zeer ervaren verzorgsters, samen met u.

Is thuis opbaren niet de wens, dan hebben wij in onze ‘ruimte voor afscheid’ een sleutelkamer waar u op uw eigen moment toegang heeft, of een wisselkamer waar wij u op een flexibele manier kunnen ontvangen met een kopje koffie of thee op een afgesproken tijdstip.

Een mooie uitvaart wordt door iedereen anders ervaren. Samen met de nabestaanden zoeken wij naar een passende invulling. Wij kunnen binnen ons netwerk ervaren ritueelbegeleiders aanbieden, wanneer u dat wenst. Als er behoefte is om vóór een overlijden met ons in gesprek te gaan, dan komen we vrijblijvend bij u langs. 


Ook een basisuitvaart wordt voor u met dezelfde intenties verzorgd.

Neem gerust contact op voor al uw vragen en verzoeken

Het uitvaartverzorgingsteam

Ons ervaren team zal de overledene met respect verzorgen en opbaren. Indien gewenst, kunt u daar persoonlijk bij helpen. Schroom niet contact op te nemen met Annie Rutten uitvaartbegeleiding om te informeren naar de mogelijkheden.